Gabriel Oprea: Niciun om nu va pleca din armată
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gabriel-Oprea
Gabriel-Oprea

Potrivit celor declarate, astăzi, la bilanțul MAPN de către ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, Armata, datorită oamenilor competenţi şi profesionişti din structură, a reușit să-și eficientizeze resursele minime, astfel că niciun om nu va pleca din sistem, informează EvZ.

La bilanțul MAPN, Gabriel Oprea a subliniat că anul 2011 a fost la fel de greu pentru cei din Armată ca și pentru ceilalți români, dar a elogiat efortul militarilor care au ținut să-și îndeplinească obiectivele cu fruntea sus şi cu dorinţa fermă de a respecta promisiunile asumate în faţa cetăţenilor ţării şi în faţa aliaţilor.

”Am reuşit cu chibzuinţă, cu pricepere şi cu respect permanent faţă de români să ne administrăm eficient şi transparent resursele”, a declarat Gabriel Oprea.

Armata este poate cea mai reformată instituţie a statului român, a spus ministrul Oprea, dar, în 2011 a dat și continuă să dea ”un exemplu de disciplină, profesionalism şi solidaritate.

”Am declarat în repetate rânduri că nici un om nu va pleca din armată şi acest principiu rămâne valabil. Este un lucru extrem de important, mai ales în contextul economic deosebit de greu pe care îl traversează ţara şi întreaga lume şi când păstrarea locului de muncă este vitală, a conchis ministrul Gabriel Oprea.

Citește și:

Fota: Anarhia este un lucru mult mai rău decât austeritatea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel