Gabi Luncă, gest impresionant înainte de a muri. Unde a decis să investească 500.000 de euro
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Gabi Luncă s-a stins din viață la Spitalul Județean Ilfov în data de 2 aprilie, din cauza COVID-19.  Înainte de a muri, artista le-a spus fetelor sale unde să investească o parte din averea sa. 

Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, a dezvăluit că mama lor a fost de acord să investească o parte din averea sa pentru ridicarea unui centru de recuperare post-Covid.

VEZI ȘI: Sara Onoriu, mărturii care îți dau fiori. Ce i-a spus Gabi Luncă înainte să moară. "Regret nespus că am trecut cu vederea"

„Mi-a lăsat și banii, și terenul. Terenul este undeva în afara Bucureștiului, la Butimanu, mi l-a dat în dar chiar de ziua mea. Am vorbit cu mama chiar înainte să moară. I-am promis că acest centru va purta numele ei. Mi-a zis: "Mamă, nici că te puteai gândi mai bine. Ai acordul meu!"  Vom începe lucrările la acest nou centru chiar după moartea ei.”, a declarat Rebeca Onoriu pentru Click.ro.

Ea estimează că investiția se va ridica în jurul sumei de 500.000 de euro.

VEZI ȘI: Gabi Luncă a avut 3 dorințe înainte să moară. Fetele sale nu au vrut să i le îndeplinească, dar au fost nevoite

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel