Gabi Balint, mesaj după infarct: Am avut senzația că deja am plecat
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Gabi Balint a suferit în urmă cu cinci zile un infarct în urma căruia i-au fost montate trei stenturi.

Fostul mare fotbalist, în vârstă de 56 de ani, a transmis pe pagina personală de Facebook un prim mesaj după ce a fost la un pas de moarte.

„De vreo 5 zile tot privesc pe fereastra salonului spitalului Fundeni și mă întreb: O fi Lăcă sau îngerul meu pazitor?!

Gata. A trecut. Sunt ca nou. Mulțumesc pentru toate mesajele voastre, mult mai multe decât cele pe care le primesc de ziua mea sau de Craciun. Mulțumesc că v-ați facut griji și v-ați rugat pentru mine! Am realizat cât sunt apreciat în țara mea și asta mi-a dat putere. Totuși când mi-am citit CV-ul pe anumite platforme online, «Balint a fost, a jucat, a câștigat». Brrr... Senzația că eram deja plecat cu mingea la picior, m-a cuprins.

Mă înclin în fața colectivului de medici si asistenți de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Dr. C.C. Iliescu. Datorită lor mai pot să hoinăresc și eu prin viață. Nu există cuvinte care să-mi exprime mulțumirea.

În fiecare zi ne intersectăm cu ea în oraș. Ambulanța. O privim cum trece în viteză cu girofarurile și sirena pornite, strecurându-se printre mașini. Niciodată nu m-am gândit că într-o bună zi aș putea fi eu cel care are nevoie de ajutor. Rămâneți în mașini! Priviți-o de acolo!", a transmis Gabi Balint.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel