Fuziune PNL-UNPR. Sulfina Barbu vrea cercetare sociologică înainte
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sulfina Barbu, vicepreşedinte PNL, consideră că liberalii trebuie să facă o analiză sociologică, înainte să decidă dacă bate palma sau nu cu UNPR.

Biroul Politic al PNL i-a împuternicit pe cei doi copreședinți ai partidului - Alina Gorghiu și Vasile Blaga - să poarte discuții cu UNPR pentru formarea de majorități la nivelul județelor, la nivelul municipiilor şi la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale, a declarat, luni, vicepreședintele liberal Sulfina Barbu, la RFI.

"Astăzi vom afla rezultatul discuţiilor. Deoarece nu a fost nici o propunere oficială pentru alianţă sau fuziune, consider că discutăm despre propuneri făcute din afara partidului", a mai spus Sulfina Barbu.

Citește și: Firea, posibil prezidențiabil PSD în 2019. Ce spune Dragnea

Întrebată cum crede că ar reacţiona electoratul PNL, dacă liberalii ar bate palma cu UNPR, vicepreședintele liberal arăspuns: "Lucrul acesta trebuie analizat, sigur, trebuie cercetat, trebuie cred eu înainte de a face un astfel de pas să facem o cercetare, o analiză sociologică. Sunt convinsă că sunt şi cetăţeni care sunt de acord, sunt şi electori de-ai noştri care nu ar fi de acord. Un amendament foarte precis: PNL nu face rabat de la criteriile de integritate. Cei care doresc să vină alături de PNL trebuie să le îndeplinească. În aceste condiţii şi explicând alegătorilor lucrul acesta, dacă PNL va face un pas în viitor, eu cred că marea majoritate a susţinătorilor noştri va susţine acest punct de vedere. Dacă el este respectat, dacă el este bine explicat".

Biroul Politic Naţional al PNL se reuneşte luni la ora 13.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel