Data publicării:

Furt din supermarket fără jenă. Cum a încercat un bărbat să treacă de casele de marcat

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Un bărbat e acuzat de „furt calificat“ după ce a ales să sustragă mai multe produse din supermarket și a ' uitat' să mai plătească la casă.

Un bărbat care și-a „căptușit” jacheta cu alcool, energizante și mâncare fără să mai plătească vreun leu la casa de marcat a supermarketului a fost reținut de polițiștii brașoveni de la Secția 5, notează Biz Brașov.

Forțele de ordine au fost sesizate și polițiștii s-au deplasat la fața locului. În urma cercetărilor efectuate au constatat că persoana bănuită, un bărbat în vârstă de 46 de ani, ar fi sustras produse alcoolice, băutură energizantă și alimente din magazin.

El ar fi ascuns produsele furate în interiorul vestimentației sale și astfel a părăsit magazinul, fără să achite contravaloarea acestora.

În baza cercetărilor și a probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști, pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov.

Ulterior, a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii brașoveni pentru săvârșirea infracțiunii de “furt calificat”, aspecte cercetate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

CITEȘTE ȘI       -      Nouă metodă de furt în supermarket. Cum a reușit un bărbat să sustragă mai multe bunuri electronice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel