Fructul oprit episod 18 sezon 2. Ce s-a întâmplat cu Alex video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fructul oprit episod 18 sezon 2 2019
Fructul oprit episod 18 sezon 2 2019
Fructul oprit episod 18 sezon 2. Fructul oprit revine miercuri, 16 ianuarie 2019, cu episodul 18, sezon 2.

Update: Așteptarea telespectatorilor a luat sfârșit: Alex trăiește. Acțiunea a fost reluată ”după o lună”, iar Alex a apărut într-un scaun cu rotile.

(w670)

-----

Fructul oprit episod 18 sezon 2. Fructul oprit revine, diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, cu primul episod din acest an al producției. După o pauză de sărbători, sezonul 2 continuă cu schimbări majore în viața protagoniștilor și a apropiaților lor, dar și cu dezvăluiri care vor da peste cap universul tuturor. Dramă, emoție, iubire, răsturnări de situație și suspans, toate acestea se vor regăsi în episodul 18 din acest sezon.

Nenorocirea se abate din nou asupra casei Caragea și a membrilor ei. Hotărâți să lupte pentru iubirea lor, Sonia (Michaela Prosan) și Alex (Petru Păun) fug împreună exact în ziua în care ea trebuia să pășească în fața altarului la brațul lui Adrian (Bogdan Albulescu), însă un accident îngrozitor curmă tot. "Mihai Lăzărescu este un idiot! Cum să te urci beat la volan? (...)Parcă e un blestem de care familia noastră nu mai scapă", spune Ana (Cristina Ciobănașu), despre situația grea cu care se confruntă din nou familia ei. "Așa tată, așa fiu! Niște criminali!", reacționează Ioan (Vlad Gherman). Cei doi își aduc aminte de discuția pe care au avut-o cu Alex, înainte ca el și Sonia să fugă împreună. "Dacă eu și Sonia pățim ceva, vă rog ...", este mesajul lui Alex, telespectatorii urmând să afle în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, despre ce rugăminte este vorba, dar și ce s-a întâmplat cu Sonia, Alex și Mihai (Conrad Mericoffer) în urma accidentului teribil.

Discuții despre cele întâmplate sunt și în bucătăria oltenilor Boască. "Când închid ochii îi văd pe toți în fața bradului și, după aia, nenorocirea...", îi mărturisește Lina (Adriana Trandafir) soțului ei. "Asta e, dacă poftești la femeia altuia. El a furat-o, într-un fel, de la bărbatu-său și de la copilașul ei. Ea a vrut să fie furată... Și Dumnezeu nu doarme", spune Sile (Marian Râlea).

Plan de răzbunare

În ciuda celor petrecute, Dan Lăzărescu (Doru Ana) și Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase) continuă să-și ducă mai departe planul de răzbunare. „Am eu o metodă să o fac pe Magda să dispară definitiv din viața lui", o asigură Dan pe Roxana, referindu-se la Magda (Maia Morgenstern) și Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici). Ce pun cei doi la cale, dar și ce decide să facă Cristescu, diseară, în continuarea sezonului 2 "Fructul oprit", la Antena 1. "E ultima oară când te mai iei de oamenii pe care îi iubesc!", îi transmite Cristescu rivalului său.

Aflată departe de soțul ei, Tanța (Doinița Oancea) își face tot felul de gânduri. "Costică mă înșală! Cu Gina... Pistol", le mărturisește ea oltenilor, după ce vede o filmare în care sunt surprinși cei doi. Imaginile cu Costică (Liviu Vârciu) și Gina, din Asia, vor putea fi văzute, în această seară, în episodul 18 din noul sezon.

Surpriză pentru Ana

O dezvăluire importantă, care iese la iveală după ani buni, o face pe Ana să trăiască un adevărat zbucium. "Cine sunt eu? Cum mă mai uit eu în ochii lui Ioan?", reacționează ea, profund afectată de cele descoperite. Despre ce este vorba și ce se va întâmpla cu relația Anei și a lui Ioan,astăzi, de la 20.00, în „Fructul oprit". Răsturnări de situație, momente emoționante și numeroase surprize, diseară, în episodul 18 din cel de-al doilea sezon al serialului! 

Vom vedea împreună ce s-a întâmplat cu Alex - dacă a murit sau nu.

Sezonul 2 „Fructul oprit" se vede, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

VEZI ȘI: Realitatea TV, suspendare. Val Vâlcu: Efectele deciziei CNA, defavorabile pentru PSD

EXCLUSIV FAKE NEWS despre România. 6 știri false, dezamorsate de Palada

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel