Fructele interzise în sarcină. Lista completă. Ce nu ai voie să mănânci
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Fructele interzise în sarcină. Lista completă. Femeile însărcinate trebuie să fie atente la fructele pe care le consumă. Există o listă de care orice gravidă trebuie să țină cont. Ce nu are voie să mănânce.

Fructele interzise în sarcină. Lista completă. Ananasul, consumat în cantități mari, poate să provoace chiar şi pierderea sarcinii, din cauza conţinutului de bromelaină, care slăbeşte cervixul şi conduce la contractarea uterului, scrie ciao.ro. Papaya conţine seminţe bogate în latex, iar acestea pot declanşa contracţiile uterine. Este de evitat consumul de cantități mari.

Fructele interzise în sarcină. Lista completă. Este bine să evitați grapefruitul în cazul în care medicul v-a recomandat un tratament medicamentos. Este un lucru bine știut faptul că acest fruct diminuează semnificativ efectele anumitor medicamente.

Fructele interzise în sarcină. Lista completă. Fructele precum merişoarele, lămâile, portocalele şi alte citrice nu sunt nici ele recomandate în sarcină, mai ales în cazul în care suferiţi de hiperaciditate şi arsuri la stomac.

Fructele interzise în sarcină. Lista completă. Nici strugurii nu sunt recomandați în sarcină pentru că pot ridica temperatura corpului. Dacă femeia însărcinată este sau poate fi alergică la fructe cu sâmburi mici, ar fi bine să nu mănânce deloc în sarcină. Simptomele alergiei pot fi mai virulente şi fătul poate fi afectat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel