Data actualizării:
Data publicării:

FRITTATA la cuptor. Nu există MIC DEJUN mai RAPID și DELICIOS!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Dacă vrei un mic dejun rapid și delicios, Frittata este cea mi bună idee. Te vei îndrăgosti de această rețetă. Iată cum se prepară.

 Ingrediente

 6 ouă
 120 ml smântână pentru frişcă
 100 g bacon
 100 g roşii cherry
 100 g caşcaval
 2 cepe medii
 400 g spanac baby/1 conservă
 un praf piper
 1/2 linguriţă sare

Cum se prepară

Bate ouăle cu smântâna pentru frişcă, sarea şi piperul. Într-o tigaie, frige bine baconul într-o lingură de ulei, apoi adaugă şi ceapa tocată mărunt, când baconul şi-a lăsat grăsimea, potrivit retetepractice.ro. Frige ceapa până ce devine translucidă, apoi adaugă roşiile şi spanacul şi amestecă până ce spanacul se schimbă la culoare.

Într-o tavă de cuptor pune toate ingredientele: baconul şi restul ingredientelor, ouăle bătute cu smântână şi caşcavalul. Dă tava la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade, sau până când fritatta se rumeneşte sau se solidifică. Serveşte frittata cu ceapă verde tocată presărată deasupra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel