FRF a suspendat Liga I și toate activitățile fotbalistice de pe teritoriul României
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Federație Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competițiilor fotbalistice până la 31 martie, având în vedere deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență privind pericolul epidemic pe care-l reprezintă virusul COVID-19.

Federație Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competițiilor fotbalistice până la 31 martie, având în vedere deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență privind pericolul epidemic pe care-l reprezintă virusul COVID-19, transmite Agerpres.

„Federația Română de Fotbal consideră că este datoare să protejeze familia fotbalului românesc și să participe activ la măsurile pe care Guvernul României și autoritățile internaționale le recomandă pentru protejarea sănătății publice. Astfel, în urma unei ședințe ce a avut loc astăzi la Casa Fotbalului și a consultărilor avute cu membrii afiliați, conducerea FRF, printr-un Comitet de Urgență, a decis astăzi, 12 martie, să suspende toate competițiile de fotbal, masculin și feminin, precum și de futsal, organizate în România", a transmis FRF.

Mesajul integral poate fi citit pe site-ul Federației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel