Freedom House lansează ediţia a XIII-a a concursului naţional "Tânărul Jurnalist al Anului"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
jurnalisti
jurnalisti

Freedom House România lansează cea de-a XIII-a ediţie a concursului naţional "Tânărul Jurnalist al Anului", înscrierile fiind deschise până pe 26 august.

Concursul este adresat tinerilor jurnalişti (până în 35 ani) din întreaga ţară, care scriu în presa tipărită şi online, scrie Mediafax.

Secţiunile celei de-a XIII-a ediţii a concursului sunt: Cultură, IT&C şi Tehnologie, Actualitate internă, Finanţe, Politică externă şi Afaceri europene, Mediu/ Ecologie.

Pentru înscriere sunt necesare completarea formularului, disponibil pe www.freedomhouse.ro, şi trei articole publicate în ediţiile print sau online, în cursul anului 2010, fiecare însoţit de un scan sau o fotocopie şi de un link. În cazul articolelor online, se vor accepta numai publicaţiile pe site-uri de specialitate. Postările de pe bloguri, de orice tip, şi interviurile nu sunt eligibile.

Înscrierile se vor face până în 26 august: prin poştă la sediul Freedom House România sau prin e-mail.

Candidaţii se pot înscrie la o singură secţiune, cu articole aflate la prima participare la un astfel de concurs, iar cei care au câştigat Marele Premiu în cadrul ediţiilor anterioare nu mai pot participa.

Juriul va acorda Marele Premiu în valoare de 4.000 lei pentru fiecare secţiune, numai în cazul atingerii standardului de calitate (tehnică jurnalistică, abilitate de a genera subiecte şi dezbateri).

Câştigătorii vor fi anunţaţi în luna septembrie în cadrul unei ceremonii de premiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel