Fraudă online în numele Kaufland. Avertisment pentru clienți despre o falsă ofertă
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 26 mai 2022, 19:38
WhatsApp
Kaufland
Kaufland
Kaufland România avertizează clienţii în legătură cu o tentativă de fraudă prin intermediul unei false oferte online sub forma: "Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă!".

"Numele şi logo-ul companiei Kaufland România au fost folosite fraudulos şi abuziv în cadrul unei campanii online false, care urmăreşte inducerea în eroare a publicului. Concursul fals este reprezentat sub forma unui chestionar care îi invită pe cei ce îl accesează să răspundă la 4 întrebări despre Kaufland cu promisiunea că vor beneficia la final de un card cadou în valoare de 2000 de lei.

Mesajul care circulă în mediul online "Kaufland celebrează cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombolă! Prin chestionar, veţi avea şansa să obţineţi Un card cadou în valoarea de 2000 lei" şi care redirecţionează utilizatorii către link-uri precum mugualty.top/kaufland-de, silencetribute.top/kaufland-de, luncheonlimp.top/kaufland-de, telleringral.top/kaufland-de, falsehorfume.top/kaufland-de şi ministerialseduce.top/kaufland-de, nu aparţine companiei noastre şi îi îndemnăm pe utilizatori să nu participe la astfel de concursuri şi să nu acceseze aceste link-uri", susţin reprezentanţii retailerului.

Kaufland România respinge categoric asemenea modalităţi de promovare şi anunţă că ia toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea acestei tentative de fraudă.

Compania de retail deţine 1.300 de magazine în 8 ţări din Europa, 132.000 de angajaţi şi o reţea de 152 de magazine în România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?