Urmărește emisiunea live
Frământări pentru Taur, Gemeni, Fecioară. Călătorii spirituale pentru Săgetător, răspunsul căutat de Vărsător
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Până la finalul lunii august, zodiile au șansa să se concentreze pe studii, călătorii, dar și să își evalueze trăirile și frământările și să găsească un răspuns la ceea ce le macină. 

S-ar putea să căutăm destul de multă atenție și să avem tendința de a fi cam aroganți până pe 23 august. Soarele beneficiază de trigonul cu Jupiter, ceea ce ne face expansivi și încrezători, dar și de o conjuncție cu Ceres, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fim mai preocupați decât e cazul, să trecem prin tot felul de griji și de frământări. Ar trebui să încercăm să depășim ceea ce ne supără, deoarece pentru majoritatea Soarele în Leu e un semn de bucurie, energia Leului dansează, cântă, e artistică, e dramatică, atrage atenția și se bucură cu suflet de copil. Așa că sfatul astrologului pentru toate zodiile este să se bucure de distracție cât de mult pot, deoarece apoi va începe sezonul Fecioarei, adică ne întoarcem la muncă! 

Taurii au nevoie să reevalueze felul în care se simt acasă și relația cu familia, orgoliile nu își mai au rostul acolo. Gemenii îți vor face griji complet nejustificate, de aceea, ca să nu se mai gândească la tot felul de lucruri și să își facă tot felul de scenarii, ar fi bine să iasă cât mai mult din casă, să călătorească. Fecioarele așteaptă sezonul lor, însă trebuie să mai aibă un pic de răbdare, să mediteze și să își dea seama că trecutul nu le mai aduce nimic. Săgetătorii sunt în căutare de hrană spirituală și s-ar putea să aibă niște revelații care să le schimbe viața, în timp ce Vărsătorii își dau seama că răspunsul pe care îl căutaseră stătea în oamenii din jurul lor.

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele trece prin casa a 4-a, casa familiei, dar și casa locuinței și a refugiului interior. Trebuie să vedeți ce este ruginit prin casă, să faceți ordine, să vedeți ce anume vă mai trebuie și ce păstrați doar de dragul de a păstra. Soarelui îi place ce e nou, luxos, strălucitor, calitativ. Faceți o curățenie generală și astfel o să vă schimbați și starea și veți înțelege cât de multă nevoie aveați să vă simțiți bine unde stați. Relația cu familia este foarte importantă pentru voi. Gândiți-vă dacă are rost să păstrați chestiunile de orgoliu, nu mai țineți ranchiună, treceți mai departe și bucurați-vă de fiecare moment fără să mai puneți micile supărări la suflet, nu are rost.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel