Fotografie Kovesi - Ghiță. Dumitru Cârstea, "persoana căruntă" din fotografie: CONFIRM că Laura Kovesi a fost în casa lui Ghiță. Eu sunt în poză
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Dumitru Cârstea, socrul lui Sebastian Ghiță a confirmat prezența Laurei Kovesi acasă la ginerele său. Dumitru Cârstea este "persoana căruntă" din fotografia realizată în crama lui Ghiță, descrisă astfel de Ion Cristoiu în momentul vizionării fotografiei. 

Declarațiile socrului lui Sebastian Ghiță, date la România TV, imediat după prezentarea părții a doua a interviului:

-Sunt în poză da, sunt omul cu părul cărunt. Confirm existența acestei fotografii. Mă bucur că am această posiblitate și de mult așteptam acest moment pentru clarificarea situației. Era singura casă a lui Sebastian Ghiță, cea din Ploiești.

-M-a durut, în calitate de bunic al copiilor lui Sebastian Ghiță să văd că el era acuzat că minte.

-Era șii fiica mea în poză. Cred că fotografia a fost realizată în urmă cu 5 ani, cam în 2012-2013. Cred că 2012, dar nu mai rețin exact. 

-Nu a fost un moment special că am decis să facem o poză. Ne-am decis să stăm să facem o fotografie. 

-Doamna Kovesi nu o să poată să nege. Am fost la aceeași masă, am mâncat aceleași bucate, am băut la fel. Nu poate să nege așa ceva. Nu se poate să nege în continuare.

-Eu nu vreau să spun cine a mai fost acasă la Sebastian Ghiță. Dar dacă se va minți în continuare voi preciza cu subiect și predicat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel