Churchill vs. Hitler. REVOLTĂ după DISPARIȚIA din Google. "NU îmi este CLAR"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Este revoltă în mediul online după ce fotografia lui Winston Churchill a dispărut din motorul de căutare Google. 

Fotografia lui Winston Churchill a dispărut în mod misterios din cronologia Google a prim-miniștrilor britanici, iar după asta, gigantul motor de căutare și-a cerut scuze în această dimineață pentru îngrijorările provocate și a spus că analizează ce nu a mers, citează thescottishsun.co.uk

„Suntem conștienți că o imagine pentru Sir Winston Churchill lipsește din înregistrarea sa din Graficul de cunoștințe pe Google. Ne cerem scuze pentru orice îngrijorare. Acest lucru nu a fost de intenție și va fi rezolvat. Imaginile din astfel de panouri sunt create și actualizate automat. În timpul unei actualizări, acestea pot dispărea pe scurt", au spus reprezentanții Google.

Winston Churchill, controversa în Marea Britanie

Când internatuții introduc „prim-miniștrii britanici” în căutarea pe Google, apare o casetă neagră unde ar trebui să fie chipul conducătorului de război, lucru care a ridicat mari semne de întrebare în rândul britanicilor, mai ales că weekendul trecut, statuia lui Winston Churchill amplasată în apropierea parlamentului de la Londra a fost vandalizată în seria de manifestaţii declanşate după uciderea lui George Floyd

În plus, inscripţia a fost un rasist a apărut sub numele fostului premier britanic, acuzat că atunci când era la putere a făcut afirmaţii rasiste, în special la adresa indienilor.

Internauții se revoltă. Churchill vs. Hilter

Unii utilizatori se revoltă și au ținut să sublinieze că fotografiile lui Hitler apar în mod normal în motorul de căutare.

„Imaginile de pe rezultatele căutării sunt preluate de pe Wikipedia, nu îmi este clar de ce s-ar rupe doar în Marea Britanie și SUA", „Este deosebit de interesant, având în vedere controversa actuală din jurul Churchill în țările noastre", "Și mai interesant este faptul că pozele cu Hitler, Stalin și Mao sunt arătate fără probleme", au spus aceștia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel