FOTO: Gina Pistol și Smiley și-au spus „da”. Primele imagini de la nuntă
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Facebook Smiley
Foto: Facebook Smiley
Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil și religios sâmbătă, 27 mai 2023, la Palatul Snagov. 

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil și religios sâmbătă, 27 mai 2023, la Palatul Snagov. Cei doi au postat pe rețelele de socializare primele poze de la eveniment.

Cei doi formează un cuplu de șapte ani și au o fetiță pe nume Josephine. Gina Pistol a purtat o rochie albă, vaporoasă, cu un buchet de floarea miresei, iar Smiley a ales un costum crem, lejer. Cei doi au anunțat că se vor căsători luna trecută, într-un video realizat în același loc în care au dezvăluit că Gina este însărcinată. Smiley a spus că nunta este doar o formalitate pentru ei, deoarece se simt deja ca o familie.

Mai multe despre celebrul cuplu

Smiley este numele de scenă al lui Andrei Tiberiu Maria, un cântăreț, compozitor, producător și vlogger român. El a făcut parte din trupa Simplu și apoi și-a dezvoltat o carieră solo. A câștigat mai multe premii muzicale românești și a fost ambasador al UNICEF România. Este și personalitate TV, prezentând Românii au talent și fiind antrenor la Vocea României.

Gina Pistol este o actriță și prezentatoare TV. Ea a debutat în 2001 ca asistentă TV la emisiunea Cronica Cârcotașilor și a jucat în mai multe filme și seriale. Este cunoscută pentru rolul său din serialul Las Fierbinți și pentru prezentarea emisiunii Chefi la cuțite. Este partenera lui Smiley din 2016 și mama fiicei lor, Josephine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel