România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 23 oct, 14:02
Fotbalistul erou care luptă pentru hrănirea copiilor a dat o nouă lovitură. Parlamentarii i s-au opus inițial
Foto: Agerpres
Tânărul fotbalist englez Marcus Rashford a luat inițiativa de a hrăni de unul singur copiii defavorizați din Marea Britanie, după ce Parlamentul a refuzat oferirea meselor gratis și în timpul vacanțelor școlare.

Conform The Sun, atacantul de 22 de ani a spus că a fost „uimit” de câte mici afaceri s-au oferit să ajute după ce parlamentarii au respins moțiunea care permitea mese gratuite și în vacanțele școlare. Tânărul activist a transmis, pe Twitter, adresele a mai bine de 20 de locații din întregul Regat. Printre orașe se numără Bolton, Liverpool, Wirral, Sheffield, Wigan, Bristol and Devon, Whitley Bay, Staffordshire, Nottingham, Stevenage, Teesdale , Anglesey, Whitehaven, Watford și County Durham.

„Este vacanță de săptămâna viitoare și știm că multe familii se zbat din răsputeri. Oferim mese la pachet oricui are nevoie pentru copiii săi”, a transmis cafeneaua Berry’s Tearoom din Cumbria. „NU este vorba despre politică. Este vorba despre rolul de a ajuta”, a continuat Mumtaz din Leeds. „Solidaritatea, bunătate și lipsă de egoism, asta este Anglia pe care o știu”, a scris Rashford, pe Twitter-ul său.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro