Fotbalist ucis într-un atac armat. Scene de groază
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Un fotbalist legitimat la Anji Mahacikala, Gasan Magomedov, în vârstă de 20 de ani, a fost ucis, sâmbătă, într-un atac armat, informează site-ul oficial al clubului rus.

VEZI ȘI: Băsescu, pus în încurcătură la cumpărături. Ce întrebare i-a fost pusă

Potrivit sursei citate, Magomedov, care juca pentru echipa a doua a clubului Anji Mahacikala, a încetat din viaţă după ce persoane necunoscute au tras cu mitraliera asupra maşinii sale, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Magomedov a jucat fotbal sâmbătă seară, împreună cu mai mulţi prieteni, iar în momentul atacului se deplasa la casa părinţilor săi, aflată în localitatea Novokuli. "Pe la miezul nopţii, jucătorul şi-a sunat familia ca să o anunţe că este în drum spre casă. La scurt timp după apel, familia a auzit focuri de armă automată. Când au ieşit la poartă, membrii familiei l-au văzut pe Gasan însâgerat în maşina în care se trăsese cu mitraliera. Era prea târziu ca să mai fie salvat, iar Gasan a murit în drum spre spital", se arată pe site-ul fc-anji.ru.

Poliţia încă nu i-a identificat pe atacatori. "Un lucru este sigur: în niciun caz Magomed nu a provocat atacul", adaugă sursa citată, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel