Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti, rezultat în Superligă. Vezi unicul gol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti, rezultat în Superligă. Vezi unicul gol  - Foto pexels
Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti, rezultat în Superligă. Vezi unicul gol - Foto pexels
Petrolul Ploieşti a obţinut prima sa victorie din acest sezon al Superligii de fotbal, 1-0 (1-0) cu Universitatea Cluj, vineri, în deplasare, la Mediaş, într-un meci din etapa a patra. 

Unicul gol a fost marcat de Gheorghe Grozav (23), cu o lovitură de cap cu boltă la colţul lung. Universitatea a avut şansa egalării, dar Adrian Bălan a ratat un penalty în min. 45+4 (şut pe lângă poartă). Antrenorul Petrolului, Nicolae Constantin, a fost eliminat pentru proteste, imediat după fluierul de final al primei reprize. Clujenii rămân fără victorie în acest debut de sezon.

Video

FC Universitatea Cluj - FC Petrolul Ploieşti 0-1 (0-1), Stadion Gaz Metan - Mediaş A marcat: Gheorghe Grozav (23). Adrian Bălan (U) a ratat un penalty în min. 45+4 (şut pe lângă poartă).

Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Andrei Constantinescu (Bucureşti); al patrulea oficial: Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea) Arbitru video: Sorin Costreie (Buftea/Ilfov); arbitru asistent video: Mihai Marius Marica (Bistriţa) Observatori: Marcel Savaniu (Satu Mare) - CCA, Marcel Vasile (Bucureşti) - LPF.

Citește și - Lider de galerie: Jandarmii ne bagă torţele şi petardele în stadion

Un lider de galerie al unei echipei din Superligă afirmă că jandarmeria îi ajută pe suporteri să aibă petarde şi fumigene la meciuri, deşi acest lucru este interzis. 

"În direct vă spun. Le bagă jandarmii și fetele (...). Este o metodă care se întâlnește în toată țara. Da, avem jandarmi pe care-i plătim cu 50, 100, 150 de euro și aceștia ne bagă torțele și petardele în peluză, iar fetele (...).

Nu am glumit, vorbesc serios. La Petrolul ne bagă jandarmii obiectele pe stadion. Jandarmi plătiți”, a afirmat Robert Burlacu, unul din liderii galeriei Petrolului Ploieşti, în cadrul emisiunii Templul Sportului, de la Realitatea Sportivă.

Amintire de când meciurile începeau cu bătăi între suporteri şi forţele de ordine 

Nu se mai văd acum atât de multe imagini violente pe stadioane, dar asta şi pentru că la meciuri mai vin prea puţini suporteri. Dar nu pot uita bătăile dintre suporteri în afara stadioanelor şi în interiorul tribunelor acum nişte ani, înainte de legea anti-huliganism. Sânge, bâte, bucăţi rupte de gard, scaune aruncate, jandarmi care intervin cu fumigene şi bastoane. Nu era acţiune în teren câtă era în tribune! La un moment dat, de frica unor violenţe, cei de la Steaua (încă Steaua pe atunci actuala FCSB) i-au băgat pe suporterii celor de la Rapid Bucureşti într-un ţarc acoperit cu plasă pe Ghencea. Un fel de apogeu!  CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel