Fotbal: Tim Walter va fi antrenorul lui VfB Stuttgart din sezonul viitor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tim Walter, va fi antrenorul echipei germane de fotbal VfB Stuttgart din sezonul viitor, urmând să se despartă de divizionara secundă Holstein Kiel, a anunţat luni clubul din Bundesliga, citat de DPA.

Walter, care are 43 de ani, a semnat un contract până în 2021, ce rămâne valabil chiar dacă Stuttgart va retrograda în divizia a doua. Stuttgart a terminat Bundesliga pe locul 16 şi, pentru a se menţine în elită, va juca un baraj în două manşe, pe 23 şi 27 mai, împotriva echipei de liga a doua Union Berlin. După acest baraj, Walter îl va înlocui pe interimarul Nico Willig, care se va ocupa din nou de formaţia Under-19 a şvabilor.

Willig l-a înlocuit în aprilie pe Markus Weinzierl. Sub comanda lui Walter, Kiel a încheiat pe locul 6 eşalonul secund, ale cărui meciuri s-au încheiat duminică. Tehnicianul a pregătit formaţiile de juniori ale cluburilor Karlsruhe şi Bayern Munchen. Cu echipa Under-19 a lui Bayern, el a fost campion în 2017, iar anul următor a ocupat locul 2 cu echipa a doua a bavarezilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel