Fotbal: Stefan Effenberg a acceptat să antreneze o echipă de liga a 3-a în Germania
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fostul internaţional Stefan Effenberg, vicecampion european cu Germania în 1992, a acceptat job-ul de antrenor la clubul KFC Uerdingen din liga a 3-a germană, relatează DPA.

Effenberg, 51 ani, ex-jucător la Bayern Munchen şi Fiorentina, a declarat că Uerdingen are un mare potenţial şi sunt convins că împreună putem avea succes.

Uerdingen a jucat ultima oară în Bundesliga în sezonul 1995/1996, iar sezonul trecut s-a clasat pe locul 11 în liga a 3-a.

În sezonul actual, câştigătoarea Cupei Germaniei din 1985 a câştigat doar trei meciuri din primele zece etape şi luptă pentru evitarea retrogradării. Investitorul rus Mihail Ponomarev a demis deja mai mulţi antrenori în acest an şi echipa este condusă de interimarul Stefan Reisinger.

Effenberg, cu 3 trofee în Bundesliga şi Liga Campionilor alături de Bayern Munchen, are o experienţă limitată ca antrenor. El a condus echipa de ligă secundă Paderborn în sezonul 2015/2016. Fostul internaţional german urmează să fie prezentat oficial miercuri ca antrenor la Uerdingen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel