Data publicării:

Fotbal, Liga I: Universitatea Craiova - FCSB, SCOR FINAL

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Sport
WhatsApp
FCSB și Universitatea Craiova s-au întâlnit în ultima partidă din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

FCSB a învins-o fără drept de apel pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0 (1-0), vineri seara, în ultima partidă din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal, scrie Agerpres. 

Roş-albaştrii s-au impus prin golurile marcate de Dennis Man (39, 55), golgheterul campionatului, şi au revenit pe primul loc în clasament.

FCSB a avut o evoluţie foarte bună şi a ratat şi alte ocazii clare de gol, bare prin Darius Olaru (61, 65), ratări ale lui Man (64, 90) sau Coman (de două ori în min. 81).

Evoluție bună în prima repriză



Universitatea, fostul lider, a evoluat mai bine în prima repriză, când Ivan Mamut (21) şi Alexandru Cicâldău (34) au beneficiat de ocazii importante, dar Andrei Vlad s-a opus de fiecare dată.

De la revenirea fotbalului craiovean pe prima scenă în 2014, Universitatea şi FCSB s-au mai întâlnit de 21 ori în principala competiţie internă, două jocuri au fost câştigate de olteni, 17 de către bucureşteni, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Universitatea câştigase ultimul duel, pe 12 iulie anul acesta, cu 2-1 (goluri Cicâldău şi Nistor, respectiv Iulian Cristea).

Al treilea eșec

Universitatea a suferit al treilea eşec pe teren propriu în ultimele patru meciuri jucate acasă. FCSB venea după un eşec cu 0-2 la Cluj, cu CFR.

Arbitrul Ovidiu Haţegan s-a aflat la primul său meci după scandalul de rasism de la partida PSG - Istanbul Başakşehir, din Liga Campionilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel