Fotbal - Liga I: Dinamo, învinsă cu 2-1 de ultima clasată, FC Voluntari
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
foto: adpd.ro
foto: adpd.ro
FC Voluntari, ultima clasată, a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (0-1), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo a deschis scorul prin Deian Sorescu (39), dar ilfovenii au întors rezultatul în ultimul sfert de oră, prin doi jucători introduşi de antrenorul Mihai Teja în repriza secundă, Cătălin Ţîră (76) şi Alexandru Tudorie (80), după ce echipa oaspete a rămas în zece, slovacul Lukas Skovajsa primind al doilea cartonaş galben în min. 72, scrie Agerpres. 

Lanterna roşie a avut două bare, prin Marko Simomovski (38) şi Eric de Oliveira (74), în timp ce Dinamo a trimis mingea în bară prin Diego Fabbrini (43).

Dinamo a cerut un penalty

Dinamo a cerut un penalty în min. 49, pentru henţ la Andraz Struna. Arbitrul Adrian Cojocaru i-a arătat cartonaşul roşu şi antrenorului echipei gazdă, Mihai Teja, pe finalul partidei (90+4).

Aceasta a fost prima victorie reuşită de FC Voluntari în istoria confruntărilor cu Dinamo. Ilfovenii au reuşit al treilea succes în acest campionat şi al doilea de la venirea lui Teja.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel