Data publicării:

Fotbal - Liga I, Chindia Târgovişte - FC Argeş, SCOR FINAL

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Sport
WhatsApp
Chindia Târgovişte  și FC Argeş s-au întâlnit într-un prim meci din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal, ultima a turului.

Chindia Târgovişte a terminat la egalitate cu FC Argeş, 2-2 (2-1), sâmbătă, pe teren propriu, la Giurgiu, într-un prim meci din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal, ultima a turului, scrie Agerpres. 

Oaspeţii a deschis scorul în min. 34, prin Ionuţ Şerban, dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Fomba Bourama la Cephas Malele.

Chindia a reuşit egalarea un minut mai târziu, cu şansă: mingea şutată de Cristian Neguţ a fost deviată de Gabi Matei, a lovit bara, iar fundaşul francez Sylvain Deslandes, în încercarea de a o respinge a trimis-o în plasă.

Avantaj la scurt timp 



Echipa antrenată de Emil Săndoi a trecut în avantaj la scurt timp, prin Marco Dulca (41), care a marcat primul său gol în Liga I cu un şut la colţul lung.

FC Argeş a obţinut un punct graţie golului reuşit de Robert Grecu (72). Echipa pregătită de Andrei Prepeliţă a avut o bară, prin Mediop Ndiaye (38).

Chindia nu a pierdut în ultimele patru etape, având o victorie şi trei egaluri. FC Argeş nu a mai câştigat de şase etape, având trei egaluri şi trei eşecuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel