Fotbal: Dennis Man: Sunt pretenţii mari la U21 după Campionatul European
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fotbalistul Dennis Man a declarat, luni, că la echipa naţională de tineret sunt pretenţii mari după atingerea fazei semifinalelor la Campionatul European U21 din această vară şi a precizat că România trebuie să câştige grupa în preliminariile EURO 2021.

'Cu Danemarca a fost doar primul meci al preliminariilor, mai sunt destule. Acum important e ca noi să începem să câştigăm de la meciul care urmează. Sunt pretenţii foarte mari, pentru că la Campionatul European din vară am făcut o figură frumoasă, aşa că ar trebui să câştigăm grupa. Dar nu trăim din amintiri, am luat-o de la zero. Suntem pregătiţi, de abia aşteptăm să înceapă meciul cu Ucraina. Nu există presiune, e mereu o plăcere să venim la echipa naţională, să jucăm pentru tricolor.

Important e ca noi să fim pregătiţi din toate punctele de vedere la începutul meciului. Primul meci va fi mai dificil, pentru că Ucraina este un adversar mai puternic. Au venit destui jucători noi la tineret, dar lotul a rămas unit. Sunt jucători de calitate, împreună formăm un lot valoros şi mergem încrezători la partidele care urmează', a spus Man, aflat în cantonamentul de la Centrul de Fotbal Buftea.

Întrebat dacă regretă că nu a fost convocat la naţionala de seniori, fotbalistul formaţiei FCSB a răspuns: 'E o plăcere pentru mine să vin la naţională indiferent la care dintre ele sunt chemat. Vin cu plăcere şi eu îmi doresc să îmi fac treaba cât mai bine, nu contează că e la tineret sau la echipa mare. Încerc să îmi intru în ritm, pentru că am lipsit două luni şi îmi e greu să evoluez la capacitate maximă'. Echipa naţională de tineret a României întâlneşte Ucraina, la 10 octombrie (ora 20:30), pe Stadionul 'Ilie Oană' din Ploieşti, şi Irlanda de Nord, în 14 octombrie (ora 20:30), pe Stadionul 'Anghel Iordănescu' din Voluntari, în cadrul grupei a 8-a a preliminariilor Campionatului European Under-21 din 2021.

Reprezentativa 'tricoloră' a jucat un singur meci în în aceste preliminarii, pierdut cu scorul de 1-2, în deplasare, în faţa selecţionatei similare a Danemarcei, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel