Fotbal: Adrian Mutu s-a transferat la Cesena (oficial)
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
adrian mutu
adrian mutu

Internaţionalul român Adrian Mutu, atacantul echipei de fotbal Fiorentina, va evolua din sezonul viitor tot în Serie A, la formaţia Cesena, a anunţat preşedintele acestei grupări, Igor Campedelli.

Cele două părţi au ajuns la un acord în privinţa unui contract pe doi ani, cu opţiune pentru un sezon suplimentar, detaliile financiare nefiind dezvăluite.

"Sunt satisfăcut de sosirea lui Adrian Mutu, pe care încercăm de luni de zile să-l aducem. Sunt sigur că se va acomoda perfect cu echipa, staff-ul tehnic şi întregul oraş. De asemenea, sunt convins că va reprezenta un plus de valoare pentru Cesena, iar contribuţia sa va fi fundamentală pentru evoluţia noastră în sezonul viitor", a declarat Campedelli la finalul negocierilor cu atacantul român şi impresarul acestuia, Pietro Chiodi.

"Sunt entuziasmat şi nerăbdător să încep această nouă aventură. Vreau să-i mulţumesc preşedintelui Campedelli că m-a aşezat în centrul unui proiect ambiţios, cum este cel al Cesenei, un club care a demonstrat, în ultimii ani, că are idei clare şi, mai ales, forţa şi curajul, pentru a le duce mai departe. Din acest motiv am acceptat oferta, reducând pretenţiile", a spus la rândul său Adrian Mutu.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, clubul Fiorentina a confirmat, la rândul său, despărţirea de internaţionalul român, căruia îi mulţumeşte pentru sezoanele petrecute împreună şi îi urmează succes în continuare în carieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel