Fotbal: Hazard trebuie să marcheze constant, spune Zidane
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Eden Hazard, fotbalistul belgian venit în vară la Real Madrid, trebuie să marcheze constant, a declarat vineri antrenorul echipei spaniole, Zinedine Zidane, citat de AFP. 

'Joacă mai bine de la o zi la alta... tot ce îi lipseşte este să marcheze constant', a spus Zidane înaintea meciului de campionat de sâmbătă cu Betis Sevilla. 'L-aţi văzut jucând mai bine, şi noi l-am văzut. Suntem mulţumiţi de ce arată pe teren. Va reveni la nivelul său, evoluează din ce în ce mai bine', a continuat tehnicianul madrilenilor. Venit în iulie de la Chelsea, Hazard, cel mai important transfer al lui Real din această vară, a avut până acum prestaţii sub aşteptări în Spania.

Extrema de 28 de ani a ratat startul sezonului din cauza unei accidentări la coapsă, iar după revenirea pe gazon a marcat o singură dată, în victoria cu Granada de la începutul lui octombrie (4-2). Zidane a amintit că Hazard a avut două sau trei ocazii de gol în partida cu Galatasaray, de la Istanbul, din Liga Campionilor (1-0) 'Foarte curând vom fi cu toţii foarte mulţumiţi de el, sunt sigur de asta', a mai spus Zidane despre internaţionalul belgian. Real este pe locul 2 în La Liga, la un punct în spatele lui FC Barcelona. Ambele au un meci mai puţin disputat, El Clasico dintre cele două mari rivale fiind amânat din cauza manifestaţiilor violente din Catalonia, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel