Fotbal: CFR Cluj l-a transferat pe fundaşul Alexandru Paşcanu
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, vineri seara, pe site-ul său oficial, transferul lui Alexandru Paşcanu, component al echipei naţionale de tineret a României care a evoluat până acum la gruparea engleză Leicester City. 

'CFR 1907 Cluj anunţă transferul fundaşului Alexandru Paşcanu! Fotbalistul care a evoluat până acum la formaţia engleză Leicester City s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu şi va pune umărul la atingerea obiectivelor echipei noastre. La CFR, Paşcanu va evolua cu numărul 2 pe tricou. Îi urăm bun venit la CFR Cluj şi mult succes în tricoul echipei noastre', se arată pe site-ul citat.

Născut la Bârlad, Alexandru Paşcanu a crescut de la vârsta de 5 ani în Anglia, el fiind format ca jucător la clubul de fotbal Leicester City. Chiar dacă are şi cetăţenie engleză, el a dorit să joace pentru echipa naţională de tineret a României, fiind unul dintre jucătorii de bază la Campionatul European U21 din Italia şi San Marino, acolo unde 'tricolorii mici' au atins în premieră faza semifinalelor. Fundaşul Alexandru Paşcanu a jucat la toate formaţiile de juniori ale clubului Leicester City, dar nu a apucat să debuteze la prima echipă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel