Fostul rapidist Olubayo Adefemi, decedat într-un accident rutier
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
juc
juc

Olubayo Adefemi, fostul jucător al Rapidului în sezonul 2008-2009, unde a evoluat în nouă partide, a murit într-un accident de maşină, informează poliţia greacă.

Jucătorul de 25 de ani a pierdut controlul maşinii pe autostrada Egnatia, în timp ce conducea de la Xanthi spre Salonic, în zona de nord a Greciei. Fostul jucător al Rapidului se afla pe drum pentru a finaliza detaliile legate de nunta sa, informează poliţia.

Adefemi a semnat cu Skoda Xanthi înaintea sezonului 2010/2011 şi a evoluat în 24 de partide, reuşind să înscrie două goluri. De asemenea, Adefemi a evoluat în trei partide pentru Nigeria.

"Super Liga şi întreaga familie a fotbalului grec doresc să-şi exprime cele mai profunde condoleanţe către familia lui Olubayo Adefemi, care a murit într-un accident tragic de maşină", au declarat, într-un comunicat remis luni, organizatorii ligii elene.

Adefemi câştigase alături de echipa naţională de tineret a Nigeriei medalia de argint în cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing. De asemenea, în 2005, Adefemi a făcut parte din lotul Nigeriei care a devenit vicecampion mondial Under 20. Un an mai târziu, Adefemi obţinea Cupa Israelului alături de Hapoel Tel Aviv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel