Fostă concurentă Exatlon, de urgență, la spital. Nu a mai apărut la aeroport!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Exatlon România
Exatlon România
O fostă concurentă a emisiunilor ''Exatlon'', dar și ''Puterea dragostei'', de la Kanal D, a ajuns, de urgență, la spital.

Este vorba despre Rafaela Marcaș, fostă concurentă Exatlon în sezonul 1, și fostă concurentă a emisiunii Puterea Dragostei, de la Kanal D.

Rafaela a rămas bună prietenă cu o altă concurentă de la Puterea Dragostei, Raluca, iar la revenirea în țară a celei din urmă, Rafaela trebuia să o aștepte la aeroport, însă nu a mai apărut. Motivul este unul serios: Rafaela a ajuns la spital.

"A fost îngrozitor în acea zi. Mi s-a făcut rău, nu mă mai puteam ține pe picioare și eram țintuită la pat. Părinții s-au speriat și m-au dus, de urgență, la spital. Imediat, medicii de gardă mi-au acordat primul ajutor și, mi-au pus și o perfuzie, fiindcă eram anemică. Din fericire, încet, încet, mi-am revenit. Nu am mai ajuns la aeroport, în schimb, m-am revanșat câteva zile mai târziu, i-am dus pe Raluca și Ricardo la o masă de fițe și am povestit până dimineața", a dezvăluit Rafaela, într-un live pe WOWbiz.ro!

(w670)

Vezi și: Ultimele informații despre Mihai Constantinescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel