Forbes a dat cărțile pe față. „Miliardara” Kylie Jenner a FALSIFICAT mărimea averii sale
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Vedeta americană Kylie Jenner nu este miliardară, transmite Forbes.

Vedeta americană Kylie Jenner nu este miliardară, transmite Forbes, conform Daily Mail. În plus, ea a falsificat documente fiscale pentru a susține faptul că ar fi fost miliardară, se arată într-un nou raport.

Analiza Forbes a acuzat familia sa că a creat „o pânză de minciuni” și explică că Kylie, în vârstă de 22 de ani, și-a umflat artificial mărimea afacerii sale și a succesului.

Publicația americană mai acuză faptul că celebritatea „a mințit în legătură cu cifrele companiei și a contrafăcut plata taxelor” pentru a fi numită „miliardară”.

Profituri și venituri mai scăzute

Bazându-se pe documentele de la compania de produse de frumusețe Coty, care a cumpărat 51% din acțiunile firmei de machiaje în ianuarie, Kylie Cosmetics a generat venituri și profituri care erau mult mai scăzute decât laudele familiei Jenner-Kardashian.

Chiar dacă nu mai este miliardară, averea reală a lui Kylie Jenner este evaluată la 900 milioane dolari de către Forbes. Într-un mesaj pe Twitter în care se apăra, tânăra a scris: „Uite la ce m-am trezit. Am crezut că este un site cu reputație... tot ce văd sunt câteva declarații neadevărate și acuzații nefondate lol”.

Răspunsul celebrității

„Astea sunt dovezile voastre? Doar ați crezut că am falsificat documentele? Adică ce citesc eu aici de fapt? Dar OK, sunt mai binecuvântată decât s-ar putea vreodată, am o fiică minunată și o afacere de succes, sunt pur și simplu bine”, a mai transmis Jenner.

„Pot numi o listă cu 100 de lucruri mai importante acum decât să aveți obsesii despre câți bani am”, a încheiat celebritatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel