Forțele Navale Române, video controversat. Număr record de vizualizări
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Forțele Navale Române
Forțele Navale Române
Forțele Navale Române au un nou clip de promovare care a strâns un număr record de vizualizări.

Studenții Academiei Navale cântă rock, dansează tango și pun în scenă o coregrafie exact ca în filmele de Bollywood. Rezultatul a stârnit amuzament, dar și semne de întrebare, unii considerând că este un video controversat.

"Ideea bună, dar a ieșit o tâmpenie... lipsea o manea...", "Asta ne lipsea... Că în rest avem de toate, vorba lu'...", "Camarade... ce e asta? E pe bune sau la mișto?", "Chiar e pe bune? Pare că ați luat la mișto orice are legătură cu ideea de armată", sunt doar câteva dintre comentariile date de utilizatorii Facebook în dreptul clipului.

Dintre toate clipurile promovate de Forţele Navale Române, acesta are cele mai multe vizualizări, adică peste 30.000 de vizualizări, dar şi sute de comentarii, pro şi contra iniţiativei.

Invitație pentru a alege o carieră militară

Filmuleţul este şi o invitaţie către absolvenţii de liceu să aleagă în această vară cariera militară. La Academia Navală şi Şcoala de Maiştri sunt disponibile 350 de locuri la secţia militară şi 600 la cea civilă.

"Noul videoclip de promovare a Forțelor Navale! Nave militare, studenți ai Academiei Navale, elevi ai Școlii Militare de Maiștri Militari și coregrafia unui dublu campion balcanic și național la dansuri latino. Toate acestea au fost captate și montate într-un mod profesionist de către colegii noștri de la Centrul Media al Forțelor și Centrul de Televiziune și Film al MApN. Vizionare plăcută!", se arată în descrierea clipului pe care îl puteți urmări aici. Vă place? Așteptăm aici răspunsul dumneavoastră.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel