Focuri de armă într-o localitate din Dâmbovița. Polițiștii au intervenit
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (KoolShooters) (
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (KoolShooters) (
S-au auzit focuri de armă, astăzi, într-o localitate din județul Dîmbovița. Polițiștii au intervenit.

Agenții din cadrul Poliției Orașului Găești au vrut să oprească o mașină pe drumul comunal 70, pe raza localității Mătăsaru, scrie dbonline.ro. Șoferul a refuzat să oprească, iar un polițist a folosit armamentul din dotare. Acesta a tras un foc de avertisment în plan vertical, pentru prinderea tânărului de 18 ani, care ieșise din mașină și apoi se îndreptase spre o zonă greu accesibilă. În timp ce era urmărit de polițiști, șoferul a lovit un autoturism. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

“La data de 24 februarie, în jurul orei 18.50, în localitatea Mătăsaru, pe drumul comunal 70, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au efectuat semnal pentru oprirea unui autoturism. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, moment în care ar fi acroșat un autoturism staționat pe acostament. Pentru oprirea acestuia, polițiștii au efectuat un foc de armă în plan vertical, după ce șoferul ar fi părăsit autoturismul și ar fi pătruns într-o zonă greu accesibilă. Ulterior, în urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat de către polițiști în persoana unui tânăr de 18 ani, care nu posedă permis de conducere”, reiese dintr-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Zilele trecute, un alt șofer a reușit să șocheze, după ce a tăiat cu flexul o barieră din Sinaia pentru a putea să-și continue drumul cu mașina. Incidentul a fost fotografiat și a devenit viral pe internet. Bărbatul cobora de la cota 1400, însă drumul a fost blocat pentru siguranța turiștilor, se arată pe site-ul ȘtirileProTV.ro.

Individul, ajutat de un prieten, a reuşit să taie bariera şi să coboare în staţiune. Drumul către cota 1400 aparţine Primăriei Sinaia, iar autoritățile opresc accesul auto atunci când meteorologii anunță coduri de vreme rea. Sunt evitate, astfel accidentele provocate de căderile de copaci sau blocajele formate din cauza zăpezii și a gheții. Pentru cei care au cabane dincolo de barieră, Primăria a stabilit două ore pe zi - una dimineața şi una seara - când bariera este deschisă. Pentru situațiile de urgență există afișat un număr de telefon al Poliției Locale care intervine imediat și deschide drumul.

Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel