Focuri de armă în Capitală pentru prinderea unor spărgători de locuinţe, în sectorul 6
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
poliotistii au arestat doi spargatori de locuinte
poliotistii au arestat doi spargatori de locuinte

Poliţiştii de la investigaţii criminale din Capitală au tras patru focuri de armă pentru prinderea a doi spărgători de locuinţe prinşi în flagrant delict în sectorul 6.

Cei doi, un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 24 de ani, sunt suspectaţi că fac parte dintr-o grupare specializată în spargeri de locuinţe, supravegheată de Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 6 de mai mult timp, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, citatată de Mediafax.

Cei doi au fost prinşi miercuri, în jurul orei 11.10, în flagrant delict de poliţişti, în timp ce încercau să spargă o locuinţă din sectorul 6, în zona Lujerului. Bărbatul şi femeia s-au opus reţinerii şi au încercat să fugă, astfel că poliţiştii au scos pistoalele şi au tras patru focuri de armă în plan vertical, pentru a-i opri.

În sarcina celor doi s-au reţinut patru infracţiuni legate de spargeri de locuinţe în Bucureşti, poliţiştii suspectând că aceştia au comis infracţiuni similare şi în Constanţa. Cei doi vor fi audiaţi la Secţia 22 Poliţie din Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel