România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 02 oct, 09:58
Focare COVID în școli. Părinții, REVOLTAȚI: Nu putem trage OBLOANELE. Să continuăm ȘCOALA în măsura posibilităților
AGERPRES
Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți, susține că sunt necesare eforturi comune pentru a evita închiderea școlilor din cauza focarelor de COVID-19.

"Eu chiar am spus. Am dat 30 de zile din momentul începerii școlii, în care majoritatea școlilor vor intra în scenariu 3, din păcate. Este un virus cu care nu ne putem lupta oricât de mult ne-am dori noi. Economia trebuie pornită, cu toții ne-am întors la muncă, copiii în școli. Practic este o stare de fapt și nu prea avem ce face decât să încercăm să ne responsabilizăm. La nivelul familiei să învățăm copiii să respecte regulile. Să știți că în școală de obicei se respectă regulile, dar nu se respectă în afara școlii.

Trebuie să continuăm școala în măsura posibilităților respectând regulile. Nu putem trage obloanele și așa este în acest moment 50% dintre scenarii online, transformă școala într-un surogat. O spun cu regret pentru că sunt școli care nu au echipamentele necesare, sunt familii care nu au dispozitivele necesare, și vorbim practic de un alt compromis. Noi trebuie să reducem acest nivel de compromis cât mai mult posibil pentru a avea un an școlar cât de cât normal.", a spus Iulian Cristache în direct la RealitateaPlus. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro