Focar de COVID-19 la Opera Națională din Iași. "Vă asigurăm că spectacolul s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Managerul Operei Naționale din Iași, Beatrice Rancea, a fost confirmată cu noul coronavirus.

Managerul Operei Naționale din Iași, Beatrice Rancea, a fost infectată cu noul coronavirus, alături de alți angajați ai instituției de cultură, scrie Gândul.ro.

Reprezentanții Operei Naționale din Iași au confirmat faptul că mai mulți angajați au fost depistați cu Sars-Cov-2, însă nu au oferit nume. Ei dau asigurări că ultimul spectacol a fost desfășurat în condiții de maximă siguranță.

"Stimați spectatori, față de anumite informații vehiculate în spațiul public, dorim să precizăm următoarele: - luni (2 Noiembrie) am avut un salariat carantinat și unul confirmat pozitiv Covid19, dar care nu a mai avut acces în instituție de joi - 29 Octombrie. Astăzi avem 2 cazuri confirmate și un salariat carantinat. Vă asigurăm că spectacolul de marți seara s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță epidemiologică, fiind luate toate măsurile de prevenție a virusului Covid19!", se arată într-un mesaj postat pe Facebook

Stimați spectatori, Față de anumite informații vehiculate în spațiul public, dorim să precizăm următoarele: - luni (2...

Publicată de Opera Nationala Romana Iasi pe Vineri, 6 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel