Florin Tecău, scandal sexual. Ce spune Liviu Dragnea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău, a renunţat la funcţia de lider interimar al organizaţiei judeţene a PSD, în urma scandalului iscat după publicarea în presă a unor convorbiri cu conţinut sexual explicit pe care le-ar fi purtat pe Facebook.

Invitat la DC News Live, Liviu Dragnea a vorbit despre acest subiect.

"Eu nu pot să mă pronunț pe marginea acestui subiect. Florin Tecău s-a retras din funcțiile politice de la partid. Nu pot spune dacă este sau nu real ce s-a întâmplat acolo", a zis Liviu Dragnea.

Florin Tecău a devenit preşedinte al CJ Argeş în urma alegerilor parţiale din 25 mai 2014, organizate după încetarea înainte de termen a mandatului lui Constantin Nicolescu (PSD), pentru conflict de interese. Tecău a asigurat din decembrie 2014 şi conducerea interimară a PSD Argeş, după ce preşedintele Constantin Nicolescu s-a retras, iar prim-vicepreşedintele Tudor Pendiuc, primar al municipiului Piteşti, a fost arestat preventiv pentru corupţie.

Săptămânalul "Ancheta" a publicat, pe 12 ianuarie, o serie de conversaţii, multe dintre ele cu conţinut sexual explicit, pe care preşedintele CJ Argeş le-ar fi avut cu un cont fictiv deschis pe o reţea de socializare chiar de către jurnalişti. Aceeaşi publicaţie mai susţinea că preşedintele CJ Argeş i-ar fi pus la dispoziţie pretinsei tinere şi numărul telefonului de serviciu, de pe care ar fi purtat apoi numeroase convorbiri.

Florin Tecău a contestat ulterior veridicitatea dezvăluirilor şi a susţinut că este victima unei înscenări cu caracter politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel