Florin Salam, mesaj către Victor Ciutacu: Sunt sătul de mafioți. Ai vorbele la tine, te rog eu frumos să înțelegi / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Victor Ciutacu/Facebook
Victor Ciutacu/Facebook
Florin Salam i-a transmis un mesaj lui Victor Ciutacu.

Manelistul i-a scris jurnalistului după o emisiune de la România TV când postul de televiziune a difuzat niște declarații făcute de Dan Bursuc. Compozitorul l-a numit „drogat” pe Florin Salam.

Florin Salam i-a dat un mesaj lui Victor Ciutacu, fiind supărat că s-a difuzat „mizeria” zisă de Dan Bursuc. 

„Impresarul meu v-a spus adevărul sută la sută. Victor, sunt și eu om și am nevoie să îmi cresc familia. Nu pot să le mai cânt gratis sau pe șantaj și pe minciună. Toți avem greșeli și nu suntem niciunul fără de păcat, iar voi puneați paie pe foc fără să luați în calcul că ați văzut câte am îndurat ca om. Ați dat și mizeria cu nea Dan Bursuc care a crescut toată România... după capul lui. Și astăzi trăiește din copiii crescuți de mine. Copiii cresc mari și vor să cânte pentru familiile lor, nu pentru Dan Bursuc... În fine, am crescut toți împreună și Dan are greșelile lui... și eu pe ale mele... Nu mai alimentați opinia publică cu filme Hollywood, că nu sunt Epstein.

Victor, ai vorbele la tine, te rog eu frumos să înțelegi că a fost prea mult... sunt sătul de mafioți și de cântat gratis. Am cinci copii. Toți greșim, Victor! Tu ești om mare care are capacitatea de a înțelege că viața înseamnă război sufletesc între oameni și că niciodată nu suntem la momentul potrivit și locul potrivit. În fine, scuze față de tine și sper pe viitor să fim mai înțelepți. Eu nu intru în direct ca să mai liniștesc opinia criminală cu minți diabolice...”, a transmis Florin Salam lui Victor Ciutacu.

Florin Salam a fost audiat, marți seară, la Secția 1 de Poliție din Capitală. El a fost reclamat de o tânără care îl acuză că ar fi agresat-o în prima zi a anului într-o cameră de hotel din București. Artistul susține că acuzațiile nu sunt adevărate. Florin Salam spune că este nevinovat, fiind vorba despre o înscenare. Avocata sa a zis că manelistul are calitate de martor în acest dosar.

VEZI ȘI: Tzancă Uraganu s-a enervat după ce l-a avut invitat acasă pe Irinel Columbeanu. Au mâncat friptură și au băut Moet - https://www.dcnews.ro/tzanca-uraganu-s-a-enervat-dupa-ce-l-a-avut-invitat-acasa-pe-irinel-columbeanu-au-mancat-friptura-si-au-baut-moet_945757.html

„De când am început să cânt mi se înscenează tot felul de prostii. Dacă aveți nevoie de ceva, vin să vă cânt pe gratis. Decât să-mi faceți mie măgăreli din astea, vă cânt și nu vă iau niciun ban”, a zis Florin Salam.

@victorciutacu @Romania TV #punctulculminant #florinsalam #manele #escorta #scandal #politie #exclusiv #foryoupage #foryou #fyp ♬ original sound - victorciutacu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel