Florin Roman, replică acidă pentru USR. ”Să muncească mai mult și poate vor înțelege”
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Deputatul Florin Roman a transmis, luni, un mesaj către USR, legat de modalitatea de alegere a președinților de Consilii Județene.

Florin Roman, liderul deputaților PNL, le-a transmis, luni, celor de la USR, în contextul nemulțumirilor acestora referitoare la alegerea președinților de consilii județene, să muncească mai mult pentru a căștiga primării și consilii județene pentru a înțelege cum funcționează democrația.

„Eu mă abțin, pentru că în momentul în care ai o experiență minimală în a avea aleși locali în administrația publică, poți să te și gândești cum merg lucrurile. În momentul de față, colegii de la USR nu au niciun primar, niciun președinte de consiliu județean și din acest punct de vedere, sfaptul meu e să muncească mai mult, să găsească candidați foarte buni, foarte credibili, în rândul electoratului, să câștige primării și consilii județene și atunci, poate vor înțelege și dumnealor sau unii de acolo cum funcționează democrația", a spus liderul deputaților PNL, Florin Roman, despre acuzațiile USR, cum că PNL ar face „blat" cu PSD referitor la alegerea primarilor de consilii județene în mod indirect, citat de Mediafax.

Florin Roman a mai adăugat că PNL susține alegerea primarilor în două tururi și alegerea indirectă a președinților de consilii județene „tocmai pentru a termina cu puterea baronului local".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel