Manole o spune răspicat: Din 2014 până în 2019, Cîțu a fost împotriva creșterilor de pensii și salarii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Deputatul PSD Florin Manole susține că declarația lui Ludovic Orban privind lipsa banilor pentru majorarea pensiilor cu 40% este o minciună.

"Este un discurs care conține o mare minciună. Să vă explic de ce. Liberalii, în martie, nu aveau de unde să știe ce criză va fi în septembrie. Asta înseamnă că nici în ianuarie și nici în decembrie anul trecut nu aveai de unde să știi că va fi o criză în septembrie. 

Pensia nu a crescut în ianuarie. Credeți-mă pe cuvânt că în ianuarie nu știa nici Orban, nici Iohannis, că va veni o criză în septembrie. Și atunci diferența de a crește sau nu pensia o face ideologia. Sunt împotriva creșterilor în general. Și când vă zic asta mă refer doar atât, la Cîțu care din 2014 până în 2019, a spus în mod repetat că nu e de acord  cu creșterea salariului minim, că se va prăbuși economia. Și nu s-a prăbușit! A spus în fiecare an că nu vor fi bani de pensii și salarii. Este unul dintre adepții austerității. E convingerea lui, dar asta nu înseamnă că și noi trebuie să le acceptăm.", a declarat Florin Manole la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel