Data publicării:

Florin Dumitrescu, în doliu: Socrul meu era șmecher. Drum lin. Am eu grijă de fetele tale

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp

Sunt momente extrem de grele pentru soția lui chef Florin Dumitrescu. Tatăl acesteia s-a stins din viață.

Florin Dumitrescu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în memoria socrului său:

„Socrul meu era șmecher. Super șmecher. Îl alerga pe Cătălin Scărlătescu cu slănină prin Vamă în august, sau râdea cu poftă de toate tâmpeniile făcute de Sorin Bontea la emisiuni. Prima oară când l-am cunoscut, m-am prezentat cu numele „Viorel”, că așa mă numise el în bârfele lui. L-am iubit ca pe un tată, pentru că uneori a fost mai aproape decât tatăl meu. Eu știu că azi el este bine și nu îl plâng, că nu și-ar fi dorit să îl plâng, dar, în schimb beau, beau, cât și-ar fi dorit el să bea și credeți-mă vcă el voia mult să bea, și nu orice, ci cea mai bună pălincă care există.

Dincolo de suferință, e un semn de „derogare” de la viață, pe care îl simt toți oamenii care ne părăsesc. Credința mea m-a învățat că oamenii nu mor, ci trăiesc veșnic, iar socrul meu, Bubu, mă așteaptă cu o sticlă de palincă pe lumea cealaltă, iar până atunci, treaba mea este să am grijă de toate fetele lui și de nepoatele lui. Și ce să vezi? Este o onoare să fac asta. Drum lin, bătrâne. Am eu grijă de fetele tale.”

Citește și: Florin Dumitrescu, despre Chefi fără limite: Ce facem aici se duce în zona Stăpânul Inelelor sau Urzeala Tronurilor

Chefi fără limite, ce are premiera în februarie pe Antena 1, este primul show TV din România care va combina într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină. Producția impresionantă a acestui show filmat în Grecia a implicat mobilizarea a mai mult de 200 de oameni în spatele camerelor de filmare, ceea ce l-a făcut pe chef Florin Dumitrescu să compare Chefi fără limite cu două dintre cele mai de succes producții cinematografice de-a lungul timpului. ”În momentul în care trăiesc fiecare zi de filmare pe set îmi imaginez că ce facem noi aici se duce un pic într-o extremă de cinematografie de genul Stăpânul Inelelor sau Urzeala Tronurilor. Suntem în jur de 200 de oameni, dacă nu chiar mai mulți. Ceea ce facem noi aici este mult mai mult decât televiziune din punctul meu de vedere. Este o muncă imensă în spate. Sunt atât de multe lucruri de gândit, de pus cap la cap, de organizat, iar cine este în spatele acestei operațiuni este de-a dreptul incredibil! Cred că dacă aș învăța să organizez o producție de genul acesta aș fi un chef și mai bun”, a mărturisit juratul.

Departe de confortul unei bucătării, Chefi fără limite a presupus ca platoul de filmare să fie amplasat în cele mai spectaculoase locații ale insulelor din traseul show-ului: ”Ce mă fascinează dincolo de numărul de oameni este felul în care băieții de la tehnic montează platoul de cooking, toate cutiile pe care ei le au le organizează excelent pe transport, ca mai apoi să le asambleze din nou, într-o nouă locație. Noi suntem foarte liniștiți pentru că urcăm pe feribot, ajungem, avem o jumătate de zi liberă, dormim, descoperim un restaurant, două, însă ei de cum ajung încep să monteze platoul. Au o rapiditate în a-l monta și a-l demonta încât au ajuns să îl asambleze și să îl dezasambleze în aproximativ 3 ore! Suntem o armată de oameni și asta îmi dă senzația de un serial de mare succes”. 

Obișnuiți cu cămări bine aprovizionate, la Chefi fără limite concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, lucru ce va duce întreaga competiție la un alt nivel. Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă căștigătoare în anumite confruntări: ”Zilnic sunt trei misiuni diferite, cu trei echipe de filmare diferite, cu trei echipe de producători diferite, cu trei echipe de reporteri diferite. Apoi este echipa de reality care muncește foarte târziu în noapte și echipa de la bucătărie care se trezește foarte devreme dimineață, pentru că trebuie să pregătească toate alimentele de care avem nevoie să gătim. Este efectiv o demență! Noi trei suntem extenuați și noi nu cărăm nimic! Trebuie să fim doar în fața camerelor, partea cea mai ușoară din tot procesul”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel