Data publicării:

Florin Condurățeanu, tăios după moartea lui Nelu Ploieșteanu: L-a nenorocit. Avea plămânii făcuți PRAF, erau măcinați și mestecați

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Jurnalistul Florin Condurățeanu a făcut noi declarații după moartea lui Nelu Ploieșteanu. 

Florin Condurățeanu a povestit la Antena Stars ce i-au transmis medicii de la Spitalul Floreasca, locul în care marele cântăreț de muzică lăutărească a fost internat, intubat și în care și-a dat ultima suflare.

"Vă pup pe suflet și să-l pupăm pe suflet și pe uriașul lăutar ce s-a ridicat la Cer. Ce boemă, formidibală, fermecătoare și deșteaptă avea România la cârciuma din mahala. Fredonau cântecul ăsta, "Sunt vagabondul vieții mele" trei uriași: Ștefan Iordache, Gigi Dinică și Nelu Ploieșteanu.

Cu medicii am vorbit tot timpul. Se luptau să apară poate o minune la Floreasca. Se spera că un miracol poate va întinde și spre Nelu Ploieșteanu. El, un om extraordinar de modest. Țin minte și acum când în pauzele de la Antena Stars ieșea pe scările holului și fuma câte o țigară.

Țigara aia care i-a nenorocit plămânii, pentru că Nelu Ploieșteanu, când s-a prezentat cu infecția cu COVID-19, avea plămânii făcuți praf, erau măcinați și mestecați cumpliți de o boală: fibroză pulmonară", a declarat Florin Condurățeanu, pentru Antena Stars.

Vezi și: Nelu Ploieșteanu, cuvintele grele prin care și-a prevestit moartea. Ce a spus pe 8 martie, la evenimentul unde s-a infectat FĂRĂ să știe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel