Salarii neplătite de două luni în centrele de vaccinare. Florin Cîțu îl critică deschis pe Vlad Voiculescu: A întârziat nepermis de mult
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto captură video Facebook/ Florin Cîțu
foto captură video Facebook/ Florin Cîțu
Premierul Florin Cîțu îl taxează direct pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, după situația critică din centrele de vaccinare, confirmată și de coordonatorul campaniei, Valeriu Gheorghiță. 

Florin Cîțu a vorbit despre neplata salariilor pentru activitatea din centrele de vaccinare anti-COVID. După cum a confirmat Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, salariile nu s-au plătit de două luni. 

Vezi și: Valeriu Gheorghiță, coordonator CNCAV: Medicii din centrele de vaccinare nu au primit banii în ultimele două luni

Premierul Florin Cîțu a vorbit despre această situație, mai ales în contextul în care medici și asistente avertizează că nu vor mai lucra de la 1 aprilie, dacă nu vor fi plătiți, plată ce trebuie făcută de Ministerul Sănătății. 

”Am cerut ieri dl. Gheorghiță o informare pe această temă, am trimis  notificare către Ministerul Sănătății, care a spus că se va face plata în următoarele zile. E adevărat, a întârziat nepermis de mult” a răspuns Florin Cîțu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel