Florin Cîţu: Creşterea economică în 2021, peste estimările de la începutul anului. Vă garantez!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Guvernul României
Guvernul României
Premierul Florin Cîţu a anunţat că România va avea în 2021 o creştere economică peste estimări şi a mai spus şi că puterea de cumpărare a românilor este în creştere. 

"Vești excelente pentru toți românii! Salariul mediu nominal CREȘTE semnificativ. Puterea de cumpărare a românilor CREȘTE semnificativ. Pregătim economia pentru perioada post - pandemie.

Creșterea economică în 2021, de care vor beneficia toți românii, o să fie peste toate estimările de la începutul anului. Vă garantez.

INS: "Martie 2021, comparativ cu Martie 2020. Comparativ cu luna martie a anului precedent, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 7,7%.

Câştigul salarial în raport cu evoluţia preţurilor de consum Indicele câştigului salarial real a fost 104,5% pentru luna martie 2021 faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. Indicele câştigului salarial real a fost 105,0% pentru luna martie 2021 faţă de luna precedentă."", a scris Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook. 

Ratingul României, STABIL

Şi la jumătatea lunii martie premierul Florin Cîţu venise cu "veşti fantastice pentru români". Acesta a anunţat că agenţiile de rating au modificat perspectiva României de la negativ la stabil. 

"Vești fantastice pentru români! Am promis, am făcut. România apreciată de S&P cu modificarea perspectivei de la negativ la STABIL.Am luat și continuăm să luăm cele mai bune măsuri pentru economie", scria atunci premierul. 

De altfel, încă de la începutul anului, premierul a anunţat că economia, puternic afectată de pandemie, îşi va reveni în 2021. 

"În 2020 am stopat căderea economiei generată de criză de sănătate și am generat cea mai rapidă revenire din istorie după o perioadă de criză.

O revenire a economiei în V.

Reformele pe care le vom implementa în acest guvern, împreună cu tot ce am făcut în 2020, garantează o creștere economică solidă în 2021.

Vom avea o economie puternică și mai eficientă de care să beneficieze TOȚI românii!", a scris Florin Cîţu pe 7 ianuarie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel