Florin Cîțu- Sorin Grindeanu, șefie ANCOM. Contestație EXCLUDERE PSD, ce se întâmplă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sorin Grindeanu a fost propus la șefia ANCOM de către prim-ministrul Mihai Tudose. El a primit vot pozitiv, astăzi, la comisia parlamentară de specialitate. 

În timpul audierilor din Parlament, lui Sorin Grindeanu i s-a atras atenția că a contestat decizia de excludere din PSD, că i-a spus lui Liviu Dragnea că rămâne PSD-ist pe viață, dar și că a spus că i-a lipsit pupincurismul pentru a rămâne în funcție. Aceste observații ale lui Florin Cîțu vin în contextul în care Sorin Grindeanu, propus la șefia ANCOM, trebuie să fie apolitic. Senatorul PNL a adăugat: ”E întrebare retorică, astăzi sunteți aici pus tot de PSD”. 

Sorin Grindeanu a precizat: ”Pentru că PSD a câștigat alegerile și a dat Guvernul, care, conform procedurii, face numirea și trimite nominalizarea către Parlament (n.r. răspuns cu privire la al doilea aspect privind nominalizarea sa de către PSD la ANCOM). Nominalizarea a fost trimisă cred că ieri de către prim-ministrul în funcție. Legat de prima parte, nu au fost doar acele declarații, sunt mai multe pe care le-am făcut la acea vreme, nu doar imediat după moțiunea de cenzură, ci și la o lună-două după, că principala mea dorință este să rămân în PSD. Eu sunt exclus în acest moment. Acea contestație nu a fost judecată în interiorul PSD, deci forma mea politică în acest moment e apolitică. Dacă voi deveni președintele ANCOM, acea contestație nu-și mai are rostul”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel