Florin Chilian, atac fără precedent la Klaus Iohannis: A ordonat incendiul de la Colectiv
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Florin Chilian a lansat pe blog  un atac  fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis, după ce în presă au apărut stenogramele în dosarul colonelului STS, Ștefan Enache, care arăta că incendiul din Colectiv a fost provocat intenționat.  

"A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta" a spus Klaus Iohannis pe 1 noiembrie 2015. In limba romana ce a spus Iohannis inseamna ca pentru a schimba Guvernul Ponta, el Iohannis a trebuit sa apeleze la o varianta de a provoca demisia lui Ponta, varianta pregatita de multa vreme: Sa ucida tineri si copii. Sa ordone uciderea unor oameni nevinovati. Eu unul il cred in stare de asa ceva. A luat el zeci de ani bani pe urma caselor luate cu aste false, de ce sa nu si ucida?!. Este potrivit caracterului sau. Nu avea de ales intre puscarie si presedintia romaniei. De aici trebuia sa se asigure ca face totul ca "Guvernul lui" sa fie pus, sa slujeasca interesele celor care l-au pus presedinte si care astfel l-au asigurat ca nu intra in parnaie pentru ilegalitatile facute si pentru dosarele tinute la sertar la DNA de Laura Codruta Kovesi – o veche prietena dar si ubita dupa unele surse, care I-a ascuns mereu problemele penale. Conform agentia.org

Conform dictionarului explicativ al limbii romane acest verb, "A trebui" este un imperativ care nu inseamna nimic altceva dect:
A TREBUÍ pers. 3 trébuie intranz. 1) (despre persoane, lucruri) A avea ca necesitate; a-i fi necesar. 2) A constitui o necesitate. ◊ Cum trebuie cum se cuvine; cum se cade; bine. 3) A fi dator; a avea obligația...
Nu puteti cautiona o declarative oficiala a presedintelui Romaniei cu sintagme de genul, nu stie sa vorbeasca romaneste saracul, are limba materna germana. Este o prostie.

[citeste si]

Un om nascut si crescut in Romania, om care s-a format in limba romana, a facut studiile in limba romana, a fost profesor si primar in romania... Un astfel de om sa nu stie limba romana?!

Nu cumva l-a luat iar gura pe dinainte asa ca in campania electorala, atunci cand declara ca profesorii care nu au 6 case ca el au ghinion. Vi s-a parut voua ca nu stie, ca nu cunoaste valentele limbii roamane atunci sau doar ca isi bate joc de cei mai putin "descurcareti" decat el?

Repet, aceasta este o DECLARATIE oficiala a Presedintelui romaniei, de la tribuna institutiei Presidentiei Romanei, nu un sofism lingvistic.

Adevarul este mereu ascuns chiar in fata ochilor nostri. In lumina noilor marturii ale ofiterului activ, colonel Stefan Enache în cadrul UM 02999 – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului Ciolos, Klaus Iohannis trebuie anchetat pentru crima!
Ce a spus Victor Ponta se adevereste pana la ultima nuanta!
"Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuși și la propriu, dar și la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită acest lucru" – Victor Ponta 22 decembrie 2015", scrie artistul pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel