Data actualizării:
Data publicării:

Fiul lui Țiriac, reacție dură la adresa Serenei Williams după suspendarea Simonei Halep: ”Să vorbim despre numerele de la 1 la 23, campioano”

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Sport
WhatsApp
Fiul lui Ion Țiriac a reacționat dur după ce Serena Williams a ”cerut” al optulea titlu de la Wimbledon, pierdut în fața Simonei Halep, acum suspendată timp de 4 ani, în scandalul de dopaj.

Alexandru Ion Țiriac, fiul lui Ion Țiriac, a reacționat la adresa Serenei Williams, care după anunțul suspendării Simonei Halep postat un mesaj interpretabil, cu trimitere la cel de-al optulea titlul de Wimbledon, pe care l-ar fi putut obține dacă nu s-ar fi impus Halep în finala din 2019.

”8 este un număr mai bun”, a scris Serena Williams referitor la titlurile pe care le-ar fi putut avea la Wimbedon, titlu cu care ar fi egalat recordul lui Margaret Court de 23 de trofee de Grand Slam, record stabilit în 1973.

De altfel, același tip de mesaj a fost în centrul atenției și anul trecut, când fostul lider mondial a fost suspendat provizoriu în urma scandalului de dopaj.

”Ca să fie clar, toate sunt excepții speciale date de zeci de ani aceluiași individ, aceștia sunt steroizi și alte suplimente hormonale interzise. Ce fac ele pentru un sportiv? Voi traduce efectul lor medical: 

- antiinflamator

- îmbunătățirea performanței

- reduce oboseala

- recuperare rapidă

- crește puterea și rezistența

- elimină durerea”, a scris Alexandru Ion Țiriac pe contul său de Instagram.

Fiul lui Ion Țiriac a fost extrem de dur și mai voalat sau nu pune sub semnul îndoielii trofeele de Grand Slam obținute de americancă.

”Dacă vrei să vorbim despre cifre, înainte să întrebi despre numărul 8, să vorbim despre numerele de la 1 la 23, campioano!”, a mai scris Alexandru Ion Țiriac, pe Instagram.

Soțul Serenei Williams, ironii la adresa Simonei Halep

La scurt timp după ce a fost dat verdictul în cazul Simonei Halep un verdict îndelung așteptat, soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian a reacționat pe platforma X (fostul Twitter) unde a postat o fotografie în care poartă un tricoul pe care scrie D.A.R.E. (Drug Abuse Resistanced Education) în timpul meciului dintre Serena Williams și Maria Sharapova la US Open 2019, o altă jucătoare de tenis care a fost suspendată pentru dopaj.

La descrierea fotografie, într-un mod ironic, Ohanian a scris ”Moda nu se schimbă niciodată”. 

 

Citește și: Sfatul lui Gigi Becali pentru Simona Halep după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel