Fiul cel mic al primarului din Deta Călin Roman şi alte trei persoane, arestaţi preventiv
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
catuse
catuse

Fiul cel mic al primarului din Deta Călin Roman şi alţi trei tineri suspectaţi de implicare în conflictul de la o terasă din oraş, în urma căruia trei persoane au fost înjunghiate, au fost arestaţi preventiv, luni, de Judecătoria Deta, pentru 29 de zile, fiul cel mare fiind arestat în lipsă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei, Judecătoria Deta a emis, luni seară, mandate de arestare pentru 29 de zile pentru fiul cel mic al primarului din localitate Călin Roman şi pentru Radu Gherghel, Daniel Vasile Bîrzan şi Valentin Pavel Strîmtu, suspectaţi de implicare în altercaţia de la o terasă din Deta, în urma căreia trei persoane au fost înjunghiate, scrie Mediafax.

Totodată, Judecătoria Deta a emis mandat de arestare în lipsă pentru 30 de zile pe numele lui Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din Deta, care este căutat de către anchetatori, care l-au dat în urmărire generală şi în consemn la frontieră, fiind suspectat că a tăiat cu sabia trei tineri în urma conflictului din Deta.

Faţă de cei cinci a fost pusă în mişcare acţiunea penală printr-o ordonanţă emisă luni, acuzaţiile fiind de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, mai multe infracţiuni de lovire-forma tip şi agravată. Pentru Bogdan Daniel Roman a fost începută urmărirea penală şi pentru infracţiunea de port fără drept al cuţitului în locuri publice.

Iniţial, cercetările în acest caz au fost efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, dosarul fiind apoi preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, care apoi l-a transferat înapoi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel