Fiță la înmormântare: covor roșu și sicriu ”Da Vinci”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
coroane_76234200
coroane_76234200

Înmormântările devin, tot mai des, evenimente prielnice pentru etalarea puterii financiare a familiei îndurerate, mai ales în breasla romilor. Nu puține au fost ocaziile în care fastul unor cortegii funerare sau locurile de veci au depășit cu mult orice închipuire. Este și cazul unei înmormântări de la Timişoara, unde sicriul ”din colecția Da Vinci” și covorul roșu au făcut parte din spectacol.

Clanul Cârpaci din Timișoara, cunoscut drept cel mai bogat din urbe, a pierdut un membru al familiei. Femeia decedată a avut parte de opulență și după moarte, nu numai în trecerea prin viață. Intrarea în palat s-a făcut pe un covor roșu, dar sicriul alb din ”colecția Da Vinci” și placat cu aur, în valoare de 12.000 de euro, a tăiat respirația celor prezenți.

"E un sicriu din colecţia Da Vinci, cu Cina cea de Taina. Depăşeste 10.000 de euro. Fiecare neam a adus , din Germania, Franţa, Italia, coroane care depăşesc doi metri", a declarat, pentru România TV, Rudolf Stancu, liderul romilor din Banat.

Obișnuiți cu tradiția romilor în cazul unor astfel de evenimente, polițiștii timișoreni nu au perturbat trecerea cortegiului funerar și nici acordurile fanfarei, însă șoferii blocați în trafic nu s-au arătat încântați de blocajul traficului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel