Firea, UIMITĂ de Grupul de Comunicare Strategică. Are următoarele ”dovezi”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a lansat o serie de acuzații la adresa Grupului de Comunicare Strategică.

„Vreau să vă spun în exclusivitate faptul că sunt uimită de anumite cifre pe care le livrează acel Grup de Comunicare. Cifre care cred că aduc foarte multă panică. Sunt inexacte, ca să nu spun un cuvânt foarte urât”, a zis Gabriela Firea, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea.

„Vinerea trecută, s-a spus că, în București, mai sunt doar șase ventilatoare mecanice libere. Este o cifră greșită, ca să nu spun falsă și mincinoasă, în sensul că doar spitalele Primăriei Capitalei dețin aproape 100 de ventilatoare mecanice mobile și am achiziționat în această perioadă încă 25, care au și venit în Capitală”, a continuat Gabriela Firea.

„Prin urmare, le transmit cetățenilor că nu e criză, nici de locuri la ATI, nici de ventilatoare mecanice, nici de medici, nici de locuri în spitale”, a spus primarul general.

„Spitalul Victor Babeș este un spital fanion în lupta cu Covid-19, are 450 de locuri și 250 de persoane internate. Se fac, în această perioadă, mai multe externări decât internări. Spitalul Victor Babeș nu este plin la ATI. Sunt, am înțeles, cinci persoane, iar la Colentina este un spital pavilionar cu 860 de paturi unde sunt 100 de pacienți. Deci unde este criza de paturi?”, a adăugat Firea.

Legat tot de cifre, Firea a mai spus: „E cineva care vrea să țină lumea sub teroare? Așa se pare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel