Firea, despre închiderea școlilor: „Guvernul a primit o palmă usturătoare!“
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, candidatul PSD București la Senatul României, Gabriela Firea, a vorbit despre problema închiderii unităților de învățământ. Iată ce a scris.

Fostul primar al Capitalei și actual candidat pentru funcția de senator, Gabriela Firea, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj referitor la decizia Guvernului României de a închide școlile. Iată ce a scris: 

„Comisia Europeană confirmă că apelurile noastre pentru redeschiderea școlilor au fost justificate și că încăpățânarea Guvernului Orban de a închide toate școlile din România riscă să compromită total educația elevilor și să agraveze inegalitățile sociale dintre elevii din țara noastră.

Este o palmă usturătoare pe care Comisia Europeană i-o dă lui Ludovic Orban, care a generalizat închiderea tuturor școlilor din România, chiar în ziua în care OMS Europa recomanda statelor UE să nu închidă școli, pentru a nu risca să aibă „o generație covid pierdută”!

Am discutat acest subiect grav cu social-democrații de la sectorul 4 al Capitalei.

După raportul CE și recomandările OMS Europa, cu atât mai aberantă și mai de neînțeles este îndârjirea cinică a lui Orban de a închide școlile pentru copii, dar de a le deschide pentru alegerile dorite cu ardoare de partidul său, pentru a lua voturile românilor înainte de a se compromite total în fața lor!

#DaBuneiOrganizari

#NuHaosului

#TestareTestareTestare“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel